Haar

Bekijk hier informatie voor handige websites die gerelateerd kunnen zijn aan haar.

Haaroverzicht

Margel staat centraal in de levering van kwalitatieve pruiken en haarwerken, waarbij persoonlijke service en maatwerk hoog in het vaandel staan.

Chiq Human Hair is een gespecialiseerd bedrijf dat exclusieve, hoogwaardige menselijke haarverlengingen aanbiedt, specifiek voor kappers. Niet alleen garanderen ze A-kwaliteit, 100% Remy Hair extensions, maar ze bieden ook trainingen aan om kappers te onderwijzen in het correct toepassen van hun producten.

Geleid door een team van enthousiaste en ervaren kappers, biedt kapsalon Ymfe uitstekende haarverzorgingsdiensten aan, variërend van knippen, kleuren tot haarverlenging. Met meer dan 17 jaar ervaring en een sterke toewijding aan klanttevredenheid, hebben ze een reputatie opgebouwd als vertrouwd adres voor haarstyling in Nederweert en hebben ze klantervaringen die stralend tevreden en vol zelfvertrouwen zijn.

Met een veelbelovend assortiment aan haarverzorgingsproducten, stelt Kapilab iedereen in staat om, binnen slechts 30 seconden, dunnere haarplekken effectief te camoufleren en weer te genieten van een vollere haardos. De natuurlijke keratine haarvezels, beschikbaar in zeven verschillende kleuren, hechten zich door statische elektriciteit aan bestaande haren, bieden een snelle oplossing voor haarverdikking en bieden klanten een boost van zelfvertrouwen.

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Beauty