Bodylotion crème voor het hele lichaam

De naam bodylotion dekt precies de lading, want het is een verzorgende crème die voor het hele lichaam gebruikt kan worden. Bodylotion kan door jong en oud gebruikt worden om de huid te verzorgen, denk maar eens aan de bekende bodylotion Zwitsal die speciaal voor baby’s en jonge kinderen is ontwikkeld. Er zijn veel verschillende merken bodylotions verkrijgbaar, van goedkoop tot duur. Ook beschikken de bodylotions over eigenschappen die een specifiek doel kunnen dienen. 

Om een indruk te geven van de mogelijkheden die door het gebruik van bodylotion bereikt kunnen worden, zullen hierna een aantal voorbeelden van merken bodylotions worden genoemd.

Bodylotion crème voor het hele lichaam

Bodylotion van Eucerin

De bodylotion van het merk Eucerin is geschikt om dagelijks te gebruiken en heeft als effect dat de huid wordt versoepeld door de hydraterende eigenschappen. Bovendien worden eventuele irritaties van de huid gekalmeerd. Het afweersysteem van de huid wordt door het gebruik van deze bodylotion geactiveerd, en belangrijk is dat deze lotion ook geschikt is voor de probleemhuid of zeer gevoelige huid. De samenstelling zorgt ervoor dat het product niet vettig aanvoelt en snel door de huid zal worden opgenomen. Ook heeft de bodylotion een frisse geur.

Bodylotion van Zwitsal

Zwitsal is vooral bekend voor de verzorging van de babyhuid of jonge kinderhuid, maar er is ook een groep volwassenen die graag gebruik maakt van de lotion van Zwitsal. De bodylotion van Zwitsal beschikt over kamille-extracten en wordt na het insmeren direct opgenomen door de huid. De lotion beschikt over vochtinbrengende eigenschappen, die als doel hebben de huid te herstellen en te versoepelen. De bodylotion heeft een heerlijke geur en de huid van de baby of van de volwassene zal weer heerlijk zacht aanvoelen. Deze lotion kan na het douchen worden aangebracht om zo de droge huid te herstellen.

Zelfbruinende bodylotion

Een bodylotion kan naast een verzorgende werking ook een ander doel dienen, en een goed voorbeeld daarvan is wel de zelfbruinende bodylotion. De zelfbruinende bodylotion beschikt over een beperkte dosis actieve zelfbruiner, die na gebruik zorgt dat er een gelijkmatige bruine kleur ontstaat. Het risico op lelijke bruine vlekken of strepen is met het gebruik van een zelfbruinende bodylotion verdwenen en dat komt voornamelijk door de gelijkmatige en langzame bruining. Als na een aantal dagen gebruik van de bodylotion de kleur te bruin wordt, kan er weer gewoon gebruik worden gemaakt van een normale bodylotion en kan na een aantal dagen de zelfbruinende bodylotion weer gebruikt worden.

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Beauty
Meest gelezen