Tips voor Moederdag

ontbijt op bed

Moederdag valt ieder jaar op de tweede zondag in mei. Moederdag is leuk als je jong bent. Je maakt een cadeautje op school en zorgt voor een ontbijtje op bed. Maar ook wanneer je volwassen bent is het leuk om je moeder te verrassen met Moederdag. Maar wat koop je dan voor Moederdag? Dit vinden veel mensen lastig. Daarom hebben wij een aantal tips voor je een op een rijtje gezet voor Moederdag.

Over Moederdag

Moederdag werd in 1908 bedacht door Anna Jarvis uit Amerika. Deze feestdag heeft zich daarna over de rest van de wereld verspreid. Het belangrijkste doel van Moederdag is het verwennen van de moeder. Zo krijgen moeders bijvoorbeeld een ontbijtje op bed en zelfgemaakte cadeautjes. Ook worden de huishoudelijke taken vaak overgenomen door vader en kinderen.

De leukste cadeautjes

Het geven van een cadeautje aan je moeder met Moederdag maakt niet alleen je moeder gelukkig, maar jou ook! Maar wat geef je nou aan je moeder voor Moederdag? Wij hebben een aantal cadeaus voor Moederdag op een rijtje gezet.

Bloemen

Bloemen zijn altijd goed! Haal een mooi bosje bloemen voor je moeder bij de bloemist, of kies voor een mooie plant voor in de tuin of op het balkon.

Sieraad

Misschien een beetje cliché, maar een sieraad doet het ook altijd goed bij onze moeders. Kies voor een mooie ring, ketting of armband. Echter kun je ook voor een origineel sieraad kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie moeder en dochter armband. Dit sieraad met een mooie boodschap symboliseert de bijzondere band tussen moeder en dochter.

Ga iets doen!

Vind je het kopen van een bloemetje voor Moederdag een beetje standaard? Ga dan een gezellig dagje uit met je moeder. Een aantal leuke dagjes uit hebben wij op een rijtje gezet.

High tea

Neem je moeder tijdens Moederdag mee voor een heerlijke high tea. Geniet van de verschillende smaken thee en heerlijke hapjes. Een iets minder groot budget? Je kunt natuurlijk ook zelf een lekkere grote pot thee zetten en hapjes maken.

Wellness

Ga heerlijk een dagje ontspannen in een wellness. Dit is het ideale dagje weg voor moeders die altijd druk zijn! Boek daarbij een lekkere lunch of een diner om de dag heerlijk af te sluiten.

Cursus taarten maken

Een origineel uitje voor Moederdag: een cursus taarten maken. Tijdens een cursus taarten maken maak je de lekkerste taarten. En tussendoor snoepen is natuurlijk niet verboden. ;-)

>> terug naar de Beauty & Wellness Portal HomepageGerelateerde berichten

    Moederdag 2015
    Tips voor langere en vollere wimpers
    Tips voor verzorgd en glanzend haar!
    Tips voor het aanbrengen van lippenstift
    Tips voor het dragen van hakken