Oogschaduw als highlighter gebruiken

highlighter

Je oogschaduw kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. We vertelden je onlangs dat je oogschaduw bijvoorbeeld als lippenstift kunt gebruiken. In dit artikel vertellen wij je hoe je oogschaduw kunt gebruiken als highlighter.

Een highlighter is eigenlijk onmisbaar. Met behulp van een highlighter kun je bijvoorbeeld je jukbeenderen of ogen meer accentueren. Maar je kunt er ook je lippen voller mee laten lijken! Kortom, een highlighter mag niet ontbreken in je make-up stash.

Helaas kost een goede highlighter al snel een paar tientjes. Gelukkig kun je van oogschaduw ook een mooie highlighter maken! Wij vertellen je in dit artikel hoe je eenvoudig je oogschaduw als highlighter kunt gebruiken.

Lichte kleuren

Wat erg belangrijk is bij het vinden van een geschikte oogschaduw als highlighter is de kleur. Ga voor een lichte kleur oogschaduw. Dat kan bijvoorbeeld wit zijn, maar ook heel zacht roze met een kleine glinstering. Deze kleuren oogschaduw zijn ideaal om te gebruiken als highlighter.

Stap voor stap

Wanneer je de juiste kleur oogschaduw hebt gevonden kan je aan de slag! Het aanbrengen van een highlighter is niet heel erg moeilijk. Toch leggen wij het stap voor stap even uit.

  • Om je ogen te accentueren met een highlighter breng je deze aan op het wenkbrauwbot. Dat is net onder je wenkbrauw.
  • Wil je een highlighter gebruiken om je lippen voller te laten lijken? Breng de lichte kleur oogschaduw dan licht aan in het boogje boven je lippen.
  • Het accentueren van jukbeenderen wordt veel gedaan met een highlighter. Zuig je wangen naar binnen en breng de highlighter met een mooie kwast aan op je jukbeenderen.

>> terug naar de Beauty & Wellness Portal HomepageGerelateerde berichten

    DIY: oogschaduw als lippenstift gebruiken
    Make-up trend: Metallic oogschaduw
    Hoe kies ik de juiste kleur oogschaduw
    Beauty class: eyeliner aanbrengen in 4 stappen
    Tips voor het aanbrengen van lippenstift