Make-up trends voor bruiden

trouwen

Make-up is een belangrijk onderdeel van een bruiloft. Je wilt er als bruid natuurlijk tip top uitzien. De trouwjurk is misschien wel het belangrijkste Maar ook het kapsel, de sieraden en dus ook de make-up zijn erg belangrijk. Maar welke make-up trends zijn er nu geschikt voor een bruiloft? Wij hebben de make-up trends van dit moment voor jou op een rijtje gezet!

Nude look

De nude look is de laatste tijd erg populair. Dit komt doordat de nude look geschikt is voor iedere gelegenheid. En misschien juist wel voor een bruiloft! Aangezien veel vrouwen kiezen voor een witte jurk, sluit een mooie en simpele make-up hier goed op aan. De nude look is ook zeker een aanrader voor vrouwen die geen make-up dragen of er nooit veel mee bezig zijn.

Wanneer je kiest voor de nude look heb je niet veel nodig. Kies voor subtiele beigetinten. Maak de look af met een zachte blush die goed bij je huid past, een klein beetje mascara en een zachte kleur lippenstift of gloss.

Glamour!

Kies je voor een trouwjurk met glinsterende steentjes? Dan is dit echt een trend voor jou! Laat je make-up aansluiten op je jurk en kies voor glitters in je make-up. Doe dit wel op een subtiele manier. Je wilt er natuurlijk niet uitzien als een discobal op deze bijzondere dag. Neem bijvoorbeeld een oogschaduw met een glitter of plaats een beetje glitter in het midden van je ooglid.

Handige tips

Nu je op de hoogte bent van de laatste trends op het gebied van make-up voor bruiden, geven we je nog een aantal handige tips. Zo weet je zeker dat het een onvergetelijke dag wordt!

Test 1, 2, 3…

Het testen van verschillende make-up looks kan je erg goed helpen bij het maken van een keuze. Wanneer je pas op je trouwdag gaat nadenken over je make-up ben je echt te laat. De kans is groot dat je in de stress schiet wanneer het fout gaat. Maak daarom altijd een afspraak met een make-upspecialist om verschillende make-up looks te testen.

Aansluitend

Laat je make-up aansluiten op je jurk en je kapsel. Neem daarom altijd een foto mee van de jurk en van je kapsel, zodat de make-upspecialist weet waar zij rekening mee moet houden. Zo zal er rekening gehouden moeten worden met de kleur, de stof en de accenten.

Goede verzorging

Een verzorgde huid is een echte must wanneer je gaat trouwen. Begin hier dan ook op tijd mee! Je wilt natuurlijk stralen tijdens deze mooie dag en een stralende huid is hier een begin van. Reinig je gezicht ‘s ochtends en ‘s avonds en verzorg je huid met een verzorgende crème.

>> terug naar de Beauty & Wellness Portal HomepageGerelateerde berichten

    De nagellak trends van najaar 2014!
    De make-up trends van 2015
    3 Super trends voor komende herfst & winter
    Tips voor het aanbrengen van lippenstift